Etukuormaajat, etunostolaitteet ja työlaitteet

MX on ranskalainen vuonna 1951 syntynyt perheyritys. Se on kasvanut maailmanlaajuiseksi toimijaksi ja on vahva toimija Euroopassa, esimerkiksi MX:n etukuormaajat ovat toiseksi myydyin Saksassa. MX:n laatu perustuu tuotekehitykseen ja tarkasti suunniteltuun tuotantoprosessiin. Osat leikataan laserilla ja hitsaukset tekee robotti. Soviteosat löytyvät tällä hetkellä yli 5000 traktorimalliin. Joka viikko käydään läpi kaksi uutta traktorimallia ja niihin valmistetaan soviteosat.

Etukuormaajat

MX:n etukuormaaja on voimakas ratkaisu lähes kaikkiin traktoreihin. Se voidaan asentaa 40-300hv traktoreihin. Mallistossa on useita vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Jos käytät etukuormaajaasi päivittäin vaikkapa appeen lastaamiseen, niin valintasi on T-sarja!

Etunostolaitteet

MX etunostolaitteet on tarkasti räätälöity sopivaksi ja niihin on tehty jokaiseen yksittäiseen traktorin malliin sopivat sovitteet. Valittavissa on optimaalinen nostoteho suhteessa traktorin kokoon ja tehoon.

Työlaitteet

MX:n paalikäsittelyyn soveltuvat Manubal paalipihdit ovat monikäyttöisiä ja soveltuvat sekä muovitettujen paalien, että muovittamattomien paalien käsittelyyn.

Etukuormaajat

T-sarjassa on markkinoiden parhaat ulottuvuudet ja vakaimet. Jos käyttö ei ole päivittäistä niin U-sarja, jossa erotuksena on mekaaniset vakaajat on kustannustehokas vaihtoehto. Lisäksi voit sarjan sisällä valita erilaisia ohjaimia. Kaikissa vaihtoehdoissa on sama ergonominen kahva. Ohjaimia on perinteinen vaijeriohjaus, hydraulisesti esiohjattu ja sähköohjattu (vain T-sarja). Sähköohjatussa on paljon ominaisuuksia, jotka helpottavat päivittäistä työskentelyä, mm. asentomuisti, automaattinen kauhan tyhjennys ja palautus kuormausasentoon.

Laaja valikoima etukuormaajia traktorin tehot 35-280hv. Korkea laatu: laser leikatut osat, robottihitsaukset, kestävät maalipinnat. Paras markkinoiden paras ulottuvuus. Ergonominen ohjauskahva, joka ei rasita kyynärvartta. Väri valittavissa.

Parhaat ominaisuudet

  • Hyvä ulottuvuus
  • T-Mallin vakain on markkinoiden kärkituote
  • Nopea irroittaa ja kiinnittää

Etunostolaitteet

Merkittävä etu MX:ssä on se, että siihen on mahdollista asentaa etunostolaite ja etukuormaaja samaan traktoriin, jota voidaan käyttää samalla ohjaimella. Lisäksi useimpiin traktorimalleihin on saatavissa etuvoimanotto. Tällä paketilla lisäät traktorisi monikäyttöisyyttä ja jälleenmyyntiarvoa. Traktorin koot 25 – 250 hv, nostoteho 250 – 5300kg. Myös voimanotolla. Hyvä laatu. Kestäviä, yleensä tuenta taka-akselille. Mahdollista käyttää MX etukuormaajan ohjauskahvalla tai traktorin omilla hydrauliikka kytkimillä.

Parhaat ominaisuudet

  • Laserleikatut osat, konekohtaisesti
  • Tuenta taka-akselille
  • Shokki-venttiili vaimentamaan iskuja!

Työlaitteet

Esimerkiksi Manubal V40 pihdillä voit käsitellä muovittamattomia pyörö ja kanttipaaleja piikeillä. Jos haluat käsitellä muovitettuja paaleja muovia rikkomatta, niin voit laittaa paikalleen pikakiinnitteiset tassut. Lisäksi valikoimasta löytyy lanta ja rehutalikoita, rehuleikkureita, monikäyttöiset grab-kauhat, erikoistyölaitteita ja tietysti kauhoja. MX työlaite valikoima on erittäin laaja ja kattava, sen laatu on omaa tasoaan. Katso esittelyvideot ja kysy lisää!

Yleiskauhat – Maakauhat – Trukkipiikit – Monikäyttöiset grap-kauhat – Ruokintakauhat – Paalipihdit

Parhaat ominaisuudet

  • Laserleikattuja ja robottihitsattuja
  • Kestävät maalit
  • Pitkä käyttöikä
  • Paalipihdeillä voi käsitellä jopa 1200kg paalia!

MX-Power control system

MX Manubal paalipihdit

MX Gräpikauha – monitoimikauha

MX Yleiskauha – kaiken kuormaukseen

MX E-pilot

U-sarjan kuormaajat

T-sarjan kuormaajat

Multimass