Image

Agrifac Kasvinsuojeluruiskut

Agrifac on hollantilainen kasvinsuojeluruiskuihin ja itsekulkeviin Holmer sokerijuurikkaan nostokoneisiin erikoistunut valmistaja. Se on erittäin innovatiivinen yhtiö, joka kantaa huolta pienenevästä viljelyalasta ja globaalisti kasvavasta väkimäärästä. Heidän tavoitteenaan on valmistaa kasvinsuojeluruiskuja, joilla voidaan ruiskuttaa jokainen pisara oikeaan paikkaan, jolloin viljelyskasveille tulee mahdollisuus tuottaa maksimaalinen sato ja toisaalta välttää kasvinsuojeluaineiden kulkeutuminen pois pellolta. Ympäristönsuojelun ja tehokkaan maanviljelyn yhteensovittaminen onkin yksi meidän ja tulevien sukupolvien haasteista.

Laaja ja kehittynyt valikoima

Puomien leveydet aina 54 metriin asti. Portaaton raideleveyden säätö ja erittäin korkeisiin Clearance Plus järjestelmä, jolla maavaraa säädetään portaattomasti. Kaikkia Agrifacin ruiskuja ohjataan markkinoiden kehittyneimmällä EcoTronicPlus järjestelmällä.

Ruiskutustekniikka

Agrifacin ruiskuihin on valittavissa kolmea eri ruikutustekniikkaa; perinteinen, ilma-avusteinen AirFlowPlus tai paineilma HighTechAir. HighTechAir systeemissä pisarakokoa voidaan ajon aikana muuttaa portaattomasti.

Asikaskohtainen varustelu

Kasvinsuojeluruiskut voidaan varustaa täysin asiaakkaan tarpeiden mukaisesti esim. suutinväliä, lohkojakoa voidaan muuttaa sopivaksi.

Agrifac Condor

Agrifac Condor on kiistatta maailman innovatiivisin itsekulkeva kasvinsuojeluruisku. Sen pohjana on StabiloPlus-runko, joka on pohjana vertaansa vailla olevalle vakaudelle. EcoTronicPlus on erittäin informatiivinen päätelaite. Sen avulla voit seurata kaikkia toimintoja niin ruiskuttaessa, kuin maantieajossa. GreenFlowPlus nesteen kierrätys järjestelmän avulla sinun ei tarvitse tehdä ylimääräistä ruikutusliuosta, vaan voit aina luottaa, että ruiskutusmäärä on jämpti, jopa 99,99% tehdystä seoksesta voidaan ruiskuttaa peltoon ilman, että määrässä tulee vaihtelua. HighTechAirPlus on suutin järjestelmä, jonka avulla voit lisätä 50% kapasiteettia ilman suuttimien vaihtoa. Sinulla on aina oikean kokoiset suuttimet. Voit säätää pisarakokoa sääolojen mukaan muuttamatta ajonopeutta, virtausta tai painetta. Juhlavuotensa kunniaksi Agrifac lanseerasi tulevaisuuden tekniikkaa, kuten esimerkiksi kameraan perustuvan ruiskutuksen, jolla voidaan ruiskuttaa vain rikkakasvit ja ”kasvikohtainen” ruiskutus esimerkiksi kasvusääteen, typpiliuoksen ja tautiaineen ruiskuttamiseen

  • Maantienopeus 50km/h 93 kW / 530 Nm, 106 kW / 560 Nm
  • Markkinoiden vakain puomi
  • Lisävarusteina saatavissa tulevaisuuden tekniikkaa

AiCPlus-kamerajärjestelmä

Agrifac on innovatiivinen tuotekehittäjä. Uutuutena on AiCPlus-kamerajärjestelmä, jossa integroitu keinoäly reagoi kerätyn datan perusteella.

Katso esittely videolta. Käy myös tutustumassa muihin Agrifac:n innovatiivisiin ratkaisuihin.

Tutustu lisää »