Samson Kuivalannan levittimet

Image

SP – sarja

SP – sarja on erinomainen valinta, kun levität isompia määriä kuivalantaa tai kompostia, mutta se toimii myös kalkin levityksessä. Se sopii tilakäyttöön ja urakointiin. Siitä on kolme rungon pituutta ja kustakin pituudesta kaksi mallia. Tilavuudet ovat 9 – 17 m³. SP-sarjassa on pystykelat, jotka hienontavat lannan tasalaatuiseksi, jotta levittäminen tapahtuu tasaisesti. SP – sarja on tunnettu urakoijien keskuudessa kestävyydestään ja heidän asiakkaansa arvostavat levitystasaisuutta.
Image

FLEX-sarjat I ja II

Flex on suunniteltu isojen tilojen ja urakoijien tarpeisiin. Sen koot 16 – 23 m³, yhdistettynä vankkaan rakenteeseen ja SP – sarjasta tutuksi tulleeseen luotettavuuteen on tehnyt siitä erittäin suositun urakoijien keskuudessa.

Erittäin korkea työteho ja alhaiset huoltokustannukset pitävät urakoijan leivänsyrjässä. Flex vaunut ovat saatavilla 12 m pystykela levittimellä ja 24 m vaakakela levittimellä. Flex II-sarjan vaunut saa täysin ISOBUS vaununa.

US2 – yleislevitin

US2 on suunniteltu urakoijien toiveiden pohjalta. Siinä on suuri tilavuus 23 – 35 m³ ja se on saatavilla kaksi- tai kolmiakselisena.

Siihen voidaan laittaa jopa 34” renkaat, jolloin pintapaine pysyy kohtuullisena. US2 vaunut ovat ISOBUS valmiita ja niissä on painoanturit ja niiden mukainen levitys vakiona. Lisäksi siihen voi ottaa lisävarusteeksi GPS-ohjauksen.

Kysy lisää myyjiltämme
Huolto hoituu!
Samson huollot ja varaosat meidän kauttamme kilpailukykyiseen hintaan!
Tutustu huoltotiimiin