Image

Laatua ja tehoa luomutuotantoon

Luomutuotannossa ei kestorikkojen torjuntaan asiakkaidemme mielestä ollut saatavilla riittävästi vaihtoehtoja. Tästä syystä haluamme tarjota monipuoliseen, ammattimaiseen viljelyyn parhaat laitteet ja edellytykset.
Image

BioRotor

BioRotor on tanskalainen innovaatio, josta löytyy vain heikkoja kopioita. Se on erittäin järeä kone. BioRotor, nostaa juurimassan maanpinnalle, jonka jälkeen juurtuminen ja uusi kasvu on mahdotonta. Sitä voidaan käyttää myös ilman esimuokkausta, jolloin esimerkiksi nurmien lopetus käy samalla ajokerralla.

Asiakkaat ovat huomanneet, että BioRotor on työkalu, joka on tehty kestämään moninaisia töitä. Se on helppo ja halpa huoltaa.

Katso esittelyvideo
Image

BioHarve

BioHarven perusideana on katkoa juuristo ja rikkoa pintamaa, näin juuriston kasvu kiihtyy. Pintamaan hieman kuivahdettua parhaan tehon rikkojen tappamiseen saat ajamalla BioRotorilla ja nostamalla juurimassan maanpinnalle.

BioHarvessa ei ole hanhenjalkoja, vaan kevyet jousipiikki terät, jotka on aseteltu viidelle riville. Näin rakenteesta on saatu avara, vaikka piikki väli (vain 15cm) on pieni. Koska tarkoituksena on kuohkeuttaa maata, ei perässä ole pakkeria, vaan jousipiikit, jotka tasaavat jälkeä.

Katso esittelyvideo