Optiset lajilttelijat

Vihannesten lajittelija

Optiset lajittelijat Raytec Vision on kustannustehokas vihannesten optinen lajittelija maatilakäyttöön ja teollisuuteen. Optinen lukulaite pystyy ottamaan 2000 kuvaa sekunnissa ja erotuskyky on 4mm x 4mm. Se ei ole herkkä lialle – kuten laser, jolloin lajittelu ei keskeydy turhaan huoltoihin. Sitä voidaan säätää itse tekemällä
esimerkiksi vanerilevyyn mallivirheitä ja käyttäjä voi itse säätää reagointiherkkyyden ja tarvittaessa laatia oman reseptin.

Kauppakunnostusta

Laitteita on muutamaa mallia, joilla voidaan tehdä perunan, porkkanan, sipulin, lantun ja tomaatin lajittelua. Lajittelijoita on myös salaateille. Raynbowlla voidaan esimerkiksi perunaa lajitella kolmea erilaista laatua. Esimerkiksi jos tavoite on saada tasalaatuista keskikokoista perunaa kauppaan, niin
yhdellä ajolla voidaan lajitella vialliset perunat roskaan, sekä poistaa pienet ja isot muuta käyttöä varten.

Lisätietoa tuotteista

Kysy lisää myyntitiimiltämme. Tämän tuotteen parhaiten tuntee Jyrki Hasila, jonka tilalla otettiin Suomen ensimmäinen Raynbow käyttöön syyskuun alussa 2017.

AgriToukola Machinery on tehtaan agentti, eli asiakas tekee aina kaupan suoraan tehtaan kanssa Tämä toimintatapa takaa asiakkaalle aina parhaan hinnan! Meidän myyntitiimi avustaa ja tarvittaessa tulkkaa keskustelut.

Raytec Vision – Rainbow

  • Luotettava kameratekniikka
  • Helppo säätää ja kalibroida
  • Yhdellä ajolla, voidaan lajitella kolmea laatua
Lue lisää