Western perävaunut

Western perävaunut ovat luotettavia, kestäviä ja vaativaan käyttöön tehtyjä. Suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti tekniset yksityiskohdat, joilla luodaan käytettävyyttä, turvallisuutta ja helppohoitoisuutta. Erityisen tärkeänä ominaisuutena on kuormakyky ja käyttökelpoisuus, joka rakentuu joko lisävarusteilla tai tehdasvalmiina toimituksena useasta eri perusvaihtoehdosta. Kun työn pitää olla tehokasta, kannattaa katsoa, mitä perässään vetää. Western on meidän suosituksemme.

WF GR RUUVIVAUNU

Perävaunu viljan uudelleenlastaukseen. Horisontaalisia ja pystysuuntaisia puristusputkia ohjataan voimanoton (PTO) akselilla. Puoliperävaunu on varustettu rullalevyllä, hydraulisella tai pneumaattisella jarruilla ja sähköjärjestelmällä, jossa on vilkkuva keltainen majakka. Leveät 710/50 R26.5 pyörät vähentävät maaperään kohdistuvaa painetta ja takaavat hyvän maavaran. Purkuaika 2-5 min. Purkamisen (ruuvin) korkeus 3,9 m – 5,4 m

Tavoitteena tuottavuuden maksimointi

Ruuvivaunun tehtävänä on maksimoida tuottavuus ja pitää koneet puimatouhuissa. Jopa kolmea puimuria palveleva ruuvivaunu siirtää viljan nopeasti ja tehokkaasti.

 • Kolme eri kokoluokkaa
 • Kaksisuuntaiset siirtoputket
 • Kuormauskyky jopa 500 t / h
Lue lisää

WF RP/RD PAALI- JA LAATIKKOVAUNU

Puoliperävaunu paalien ja laatikoiden kuljettamiseen. 3mm turkkipellistä valmistettu pohja on kestävä ja hyväillä pito-ominaisuuksilla varustettu. Jäykkä tai jousitettu runko. Paalituet ovat irroitettavat ja niiden kulma on säädettävissä tarpeen mukaan.

Tilaa ja työtehoa kuljetuksiin

Markkinoiden suosituin Skandinaviassa. Erinomainen kuljetuskyky paaleille, laatikoille ja kuormalavoille.

 • 8 eri kokoluokkaa
 • Kaksi- tai kolmiakselinen rakenne
 • Kuormauskyky 12 – 22 t
Lue lisää

WF DS/DST LANNANLEVITIN

9-20 tonnin lantakärry kuljetukseen ja levitykseen. Lannanlevittimet valmistetaan kaksisuuntaisilla levittimillä. Pystysuuntainen levitin on tarkoitettu raskaalle lannalle, jossa levitys on enintään 12 metriä. Vaakasuuntainen levitin on kevyemmälle ja kuivemmalle lannalle, kuten kanankakalle ja kalkille, jolloin levitys onnistuu jopa 24 metrin leveydellä. Korkealaatuinen, suorituskykyinen ja kestävä lannanlevitin yksi tai kaksiakselisena.

Toimintatehoa lannanlevitykseen

Luotettava ja kestävä lannanlevitin, jonka suunnittelussa on keskitytty ulkonäön lisäksi myös teknisesti toimiviin yksityiskohtiin.

 • 5 eri kokoluokkaa
 • Kaksisuuntaiset lannanlevittimet
 • Kuormauskyky 9 – 26 kuutiometriä
Lue lisää

WF DTV KARJAVAUNU

Nämä ovat korkealaatuisia puoliperävaunuja karjan kuljetukseen. Perävaunut on tarkoitettu heille, jotka tarvitsevat parhaan karjankuljetusratkaisun. Perävaunu on valmistettu hydraulisella alustalla, joten lastausrampeja ei tarvitse käyttää. Eläinten käsittely yksinkertaistuu ja ne stressaavat kuljetusta vähemmän. Puoliperävaunun lattia on päällystetty erityisellä liukumattomat kumimatolla. Se helpottaa puhtaanapitoa, mutta auttaa myös suojelemaan eläimiä kuljetuksen aikana tapahtuvilta vammoilta. Lisävarusteiden avulla täyttyvät vaativimmatkin tarpeet.

Eläinystävällistä kuljetusta

Neljässä eri kokoluokassa oleva perävaunu sopii esimerkiksi nautakarjan, sikojen tai lampaiden kuljetukseen. Vaunun sisätilat ovat turvalliset ja helppohoitoiset. Vaunu on saanut erinomaista palautetta vaativassa skandinaavisessa käytössä.

 • 4 eri kokoluokkaa
 • Kuormakyky 9 – 16 nautaa
 • 11,5 – 20 neliön lattiapinta-ala
Lue lisää