Image

Siipikarjalaitteet
broilereille ja munituskanoille

Landmeco tarjoaa kaiken mitä menestyvä broilertila vaatii kasvuympäristöltä!

Broilerlaitteisto, innovatiivisella ja nykyaikaisella tekniikalla! Tuotteet on suunniteltu ottamaan huomioon tämän päivän vaatimustaso. Toimiva laitteisto osana mahdollistaa tehokkaan ja huolettoman työskentelyn.

Valikoimastamme löytyy myös:

  • Broilermunittamolaitteet
  • Broileremojen kasvatuslaitteet
Broilerlaitteistot

Ensiluokkaiset laitteet ja toimivuutta kerroslattiakanaloihin, kilpailukykyisesti!

Landmeco on keskittänyt kaiken osaamisensa vapaiden kanojen tuotantoon, sillä se osaltaan haluaa olla mukana edistämässä eläintenhyvinvointia ja tämä näkyy myös itse laitteistossa. Laitteisto on markkinoiden avoimin malliltaan.
  • Kerroskanalat
  • Kasvatuskanalat
Kerroslattialaitteet

Landmeco laatua ja innovaatioita

AgriToukola Oy maahantuo tanskalaisen Landmecon siipikarjalaitteita broilereille ja kanoille. Skandinavian suurimman siipikarjalaitteiden valmistajan tuotekehitys on aktiivista ja käyttäjälähtöistä.

Esimerkkinä Landmecon innovaatioista on broiler ruokkija, jossa on Landmecon patentoima erillinen poikasrehuruokinta, keskitetty pesuasento, kuppien tyhjäystoiminto ja suorasyöttöominaisuus.

Tilakohtaiset ratkaisut
Yksillölliset suunnitelmat ja toteutus, tilakohtaisesti.
Asennus ja huolto
Me teemme asennukset ja sopimushuollot, sillä haluamme vastata laitteistamme.
Varaosapalvelu
Varaosat saatavilla aina hyllystä kulutusosiin.

Patentoitu ja ainutlaatuinen Kick-off 330° ruokinta-astia

Anutlaatuinen ja patentoitu 330 astetta ruokinta jakaa poikasrehun tasaisesti melkein koko kupin ympärille. Palvelee poikasvaihetta erinomaisesti antaen linnuille tasavertaisen lähtökohdan. Erittäin helppo kääntää pesuasentoon tai poikasasentoon, tuotantokauden eri vaiheissa. Rakenne takaa markkinoiden parhaan rehuhygienian ja erinomaisen rehuhyötysuhteen!
Kick-off

Kestävin ja käyttäjäystävällisin Combo kerroslattialaitteisto

Markkinoiden vahvin, rakenteelliseti, avoimin ja käyttäjäystävällisin! Pyramidimainen rakenne tekee hoitajalle työn helpoksi, sekä mahdollistaa kanojen esteettömän liikkumisen, näin linnut pysyvät rauhallisena. Pesän edessä olevalla ritilällä pystyy kävelemään vaivattomasti ja tarakastamaan koko yläkerroksen erittäin helposti. Teknisesti kaikkein kestävin laatuaan. Landmecon kaksoispohjapesä on markkinoiden tilavin ja munien laatu ja puhtaus omaa luokkaansa.
Combo
Image

Landmeco Calori-Air suunniteltu lämmittämiseen

Calori-Air siipikarjatilojen lämmittämiseen! Se on rakenteeltaan riittävän avonainen ja pysyy hyvin auki, tuottaen kuitenkin tehokkaasti lämpöä. Materiaalivalontojen vuoksi se voidaan pestä huolettomasti painepesurilla. Tuotteesta on saataavilla katto- ja seinäasennusvaihtoehdot. Kysy lisää tästä huipputuotteesta!
Calori-Air