Työlaitteet kaikkiin maatalouden kuormaajiin - Bressel und Lade

Image
Nyt nopeaan toimitukseen
Seuraavat Bressel und Lade tuotteet varastostamme:
 • Kippaava adapteri A40, 3-piste – Euro
 • Kauhaleikkuri S35, työleveys 199cm, sopii traktorit / pienet kurottajat
 • Kauhaleikkuri S35, työleveys 178cm, sopii traktoreihin / pieniin kurottajiin
 • Kauhaleikkuri S40, työleveys 199cm, sopii isoihin kurottajiin / pyöräkuormaajiin
 • Piikkileikkuri S10, työleveys 199cm, sopii traktoreihin / pieniin kurottajiin
 • Piikkileikkuri S15, työleveys 199cm, sopii isoihin kurottajiin / pyöräkuormaajiin
 • Grap-kauha S50, työleveys 200cm, sopii traktoreihin / pieniin kurottajiin

Työlaitteisiin hitsaamme haluamanne sovitteen valmiiksi.
Toimitusaika noin viikko. Tavaraa on varastossa rajoitetusti.

Soita, niin tarkastamme varastomme tilanteen.
Olli Soro 0400 350 870

Bressel und Lade

Saksalainen työlaite valmistaja, joka on erikoistunut pienkuormaimien, etukuormaajien, kurottajien ja pyöräkuormaajiin soveltuvien työlaitteiden valmistukseen. Jos Bressel und Laden laatua haluaa ilmaista yhdellä sanalla, niin se on ehdottomasti järeä. Kaikki asiat on laskettu saksalaisen perusteellisesti – nämä laitteet on tehty kestämään.

Laaja laitevalikoima

Bressel und Ladelta löytyy jokaiselle jotakin. Laaja laitevalikoima työlaitteita erilaisiin tilan töihin. Lisäksi Bressel und Lade valmistaa erilaisia harjoja kiinteistön hoitoon, työntölevyjä ja säilörehun tiivistysjyriä. Meidän kautta tietysti myös varaosat Bressel und Lade tuotteisiin

Sovitteet kaikkiin kuormaajiin

Lähes kaikkiin tunnettuihin sovitetyyppeihin löytyy hitsattavat kiinnikkeet ja erilaisia adapterimalleja. Lisäksi löytyy myös trukkeihin ja etunostolaitteisiin adapteri, jonka avulla voidaan tyhjentää kippaamalla kauha tms.

Paalienkäsittely

Paalinkäsittelyyn löytyy perinteisiä paalipihtejä, kurottajiin ja pyöräkuormaajiin sopivaa 2-5 kanttipaalin nostinta, paalikauha, jolla voit halkaista paalin, erotella muovit ja lastata samalla kauhalla myös muut jakeet appeeseen. Paalinpurkajalla voi pyöritellä pyöröpaalit auki

Katso kaikki tuotteet

Rehu- ja lantatalikot

Talikoita on yläpihdillisiä ja pelkkää talikkoa. Lantatalikoissa on tiheämpi piikkijako, mutta muuten rakenne on sama. Rehutalikot soveltuvat siilotyöskentelyyn ja kokoluokkia löytyy isoja pyöräkuormia myöten. Osa malleista voidaan varustaa hydraulisella ulostyöntimellä.

Katso kaikki tuotteet

Työtasot ja trukkipiikit

Trukkipiikkejä on laaja mallisto 1,5t – 6t nostoihin. Myös hydraulisella sivusiirrolla ja vaihtoventtiilin kautta hydraulisella kavennuksella. Sivulle kääntyvää laatikonkaataja kääntyy vasemmalle peräti 205°. Sillä voidaan kaataa vihannes tms laatikoita hallitusti. Myös työtasoja tms nostokoreja on saatavissa CE-hyväksyttyä mallia ja ilman CE-hyväksyntää. CE-hyväksyntä edellyttää tiettyjä asioita kuormaajasta. Ne pitää tarkistaa yksilöllisesti.

Katso kaikki tuotteet

Kauhat ja kivitalikot

Kauhoja on pienkuormaajasta pillariin, myös kärkikippaavina. Niin kevyen materiaalin kuin maa-ainestenkin kuormaukseen. Maa-aineskauhat voidaan varustaa sorakynsillä. Erityistarpeisiin löytyy mm juureskauhoja, kivitalikoita, trukkikauhoja ja Pull-in Kauhoja, joissa on harja, jolla voidaan hydraulisesti vetää sisään irtomateriaalia, kuten lehtiä, santaa ja irtokiviä.

Katso kaikki tuotteet

Säilörehukauhat ja -leikkurit

Bressel und Laden siilorehuleikkurit ovat markkinoiden järeimmät. Rehuleikkureita on viittä eri kokoluokkaa. Kita aukeaa 750 – 1300mm, riippuen mallista. Leikkuuleveys 940 – 2620mm. Sovitteet kiinnitetään hitsaamalla. Suorat piikit uppoavat rintuukseen kevyesti ja leikkurin nivellyskulmat on laskettu tarkasti niin, että se leikkaa rehua koko iskun mitan ja jättää täydellisen rintuuksen rehuun. Näin varmistat, että siilorehu säilyy
Siilokauhaleikkureita on kolmea eri mallia. Kidan aukeamat ovat 750mm, 850mm ja 1200mm. Leikkuuleveyksiä on 940mm – 2410mm. Kauhaleikkureissa yhdistyy appeenteon kannalta tärkeät ominaisuudet. Samalla laitteella voidaan leikata rehua siilosta jättäen siistin rintuuksen ja myös irtojakeet voidaan laittaa kyytiin työlaitetta vaihtamatta. Työleveys kannattaa mitoittaa kuormainkoneen mukaan. Käyttäjäkokemusten mukaan kaksikymmentä senttiä lisää leveyttä voi olla ratkaiseva, kuinka kauhanhuulilevy saadaan uppoamaan rintuukseen hallitusti. Suosittelemme ottamaan mieluummin pykälän kapeamman kauhan, kuin mitä ottaisit leikkurin.
Monitoimikauhoja, eli grap-kauhoja on peräti kahdeksaa eri mallia. Osaan niistä saa kärkikippauksen. Yläkouraa on kahta erilaista mallia, voimakkaat leikatut kärjet, jotka säilörehua ottaessa murtavat rintuusta voimakkaasti ja piikkikampa, joka jättää aavistuksen siistimmän rintuuksen.

Katso kaikki tuotteet

Muut tuotteet

Lisäksi Bressel und Lade valmistaa erilaisia harjoja kiinteistön hoitoon, työntölevyjä ja säilörehun tiivistysjyriä. Meidän kautta tietysti myös varaosat Bressel und Lade

Katso kaikki tuotteet

Mixing Bucket-betonisekoitin

Kuormaimiin kiinnitettävät betonisekoittajat tekevät tuloaan, koska viherrakentamisessa tarvittavan maakostean betonin saanti on huonoa ja tiettömien taipaleiden päässä oleville rakennuspaikoille tehtävien
valujen suorittamiseen. Michaelis on saksalainen betonisekoitin. Sen toiminnan ytimenä on kummastakin päästä tuleva veto sekoittimelle ja lapasekoitus. Nämä takaavat sekoituksen pienellä voimalla tehokkuudesta tinkimättä.

 • Viisi kokoa, 350l, 500l, 600l ja 900l
 • Lapasekoitin – vähäinen voimantarve, tehokas sekoitus
 • Pyöritys kahdella hydraulimoottorilla – veto kummastakin päästä
Lue lisää

Mowing Bucket

Niittokauha on kehitetty ojien, jokien, kanavien yms virtaavien vesien aukipitämiseen. Heikosti virtaavassa vedessä pääsee ruohot ja kaislat kasvamaan ja virtaus huononee entisestään. Auki kaivuu on hidasta, koska märkä maa painaa ja vesi vaikeuttaa kaivamista. Niittokauhassa on työleveyttä 2,0 – 5,0m. Siinä on avoin rakenne, eli vesi ei tule mukana. Niittopalkki on vastaava kuin leikkuupuimureissa. Tällä kaivaa ojaa auki melkein yhtä nopeasti, kuin kaivinkone tassuttelee eteenpäin.

 • Suuri työleveys – tehokasta työtä
 • Keskusvoideltu
 • Kestävä rakenne
Lue lisää

Proment säkkinostin

Kotimainen – Proment Oy:n valmistama CE-hyväksytty
1200kg per koukku, eli 2400kg yhteensä. Toinen koukku kääntyy hydraulisesti n 85cm. Kaikki kurottaja sovitteet saatavilla, turvallinen vaihtoehto ammattikäyttöön.

 • Suuri työleveys – tehokasta työtä
 • Keskusvoitelu
 • Kestävä rakenne
Lue lisää