Meiren lumiaurat – maatiloille ja maatalouskoneurakoijille

Kestävät lumiaurat meiltä!

AgriToukola Machinery Oy myy virolaisia Meirenin lumiauroja maatiloille ja maatalouskoneurakoijille. Meirenin aurat ovat lyhyessä ajassa nousseet suureen suosioon myös Suomessa niiden hyvien ominaisuuksien vuoksi. Etenkin maantieauroja näkee tänä päivänä paljon kuorma-autoissa. Siitä on myös traktoreihin sopiva versio, josta käyttäjäkokemukset ovat hyviä tältä talvelta, kun lumitöitä on ollut paljon.

Meirenin historiaa

Meirenin ensiaskeleet otettiin Tallinnan teknillisessä yliopistossa, jossa sen perustajat Raoul Renser ja Jaan Meikup opiskelivat. Aikaa yhteisen yrityksen perustamiseen meni kuitenkin 15 vuotta. Vuonna 2003 syntyiMEIREN Engineering OÜ. Yrityksen nimi on johdettu omistajien sukunimistä (Meikup ja Renser).

Laadusta tinkimättä!

Jo alussa miehet sopivat, että kun tehdään jotakin, tehdään se hyvin. Alusta alkaen tuotekehitykseen osallistui useita asiakkaita, koska juuri he osasivat selittää parhaiten, millaiset heidän tarpeensa ovat. Tämän yhteistyön tuloksena syntyi tuote, joka saa jokaisen käyttäjän ja tiemestarin onnelliseksi.

Maantieaura

Moottoritien lumiaura MSP03 on molemmille puolille kääntyvä, lujarakenteinen, teräsrunkoinen lumiaura, joka on varustettu muovisuojuksella. Auran optimoitu muoto takaa tehokkaan ja sujuvan toiminnan myös suurissa nopeuksissa. Osittain muovinen siipi lisää ruosteenkestävyyttä ja vähentää melua ja painoa. Muovina käytetään pakkasen- ja kulumisenkestävää erikoismuovilevyä.

  • Vähemmän melua, joustava teränpitimen pehmeä materiaali seuraa tienpinnan säästäätiemerkinnät.
  • Lumen heittokorkeus on säädettävä. Lisäsiiven käyttö pitää liikennemerkit siistinä.
  • Muovinen auran yläosa. Osittain muovinen lumiauramme (kulutusta kestävää muovilevyä) onvähemmän alttiita ruosteelle, kuin teräs läpät, vähemmän melua ja painoa.
Lue lisää!

Nivelaura

Nivelaura VTS ovat kaksisiipisiä traktoriauroja, joiden rakenne on uudistettu ja vahvistettu sekä joiden laatu ja käyttömukavuus täyttävät tiukimmatkin vaatimukset. Nivelaurat on tarkoitettu traktoreihin, ja ne
soveltuvat pyöräteiden, puistoteiden ja kapeiden sivuteidenauraukseen. Terässiipisten VTS-sarjan aurojen teränpidikkeet on varustettu kaksiosaisella jousituksella, joka suojaa iskuilta.

  • Teränkannatin kääntöpiste siiven etupuolella: osumalla esteitä, taaksepäin liikkuu vainteränkannatin ja siipi itse ei nouse ilmaan. Tuloksena puhtaampi tienpinta.
  • Teränkannattimien aurauskulma ja laukaisumomentti on säädettävä toinen toisesta riippumatta.Auralla voi käyttää teräs- tai kumiteriä.
  • Kolme pallomaista laakeria takaa auran kaltevuuden ja pitkäikäisyyden.
Lue lisää!

Takalana

TRN-sarjan takalanat ovat monikäyttöinen sivulle siirrettävä traktorin taka-aura, jota voi käyttää niin kesällä kuin talvellakin. Talvisissa olosuhteissa aura sopii jään karhentamiseksi sekä sivuaurana käytettäväksi tien auraamiseen. Kesällä takalanalla on kätevä tasoittaa sorateitä. TRN takalanaa voi käyttää ilman etuauraa ja vaikka kiinnitettynä traktorin etunostolaitteisiin, työskennellessä taaksepäin. Lisävarusteenä on tilattavissa painatussylinteri, jolla voidaan painattaa terää polannetta vasten.

  • Hyvin kestävä, laadukas ja monikäyttöinen sivusiirrolla varustettu aura, jota voi käyttää niin kesälläkuin talvella
  • TRN aura sopii hyvin sivuaurana käytettäväksi sekä vallien leikkaamiseen
  • Käyttämällä säädettäviä liukujalaksia tai tukipyöriä saat aina saman laatuisen tuloksen ja pidennätterien kestävyyttä
Lue lisää!